| Autor |
Wiadomo |
| Temat: "Stwora" cakowicie legalna! :) |
Tomek Janiszewski
Odpowiedzi: 0
Wywietle: 263
|
Forum: Dziaania Fundacji "Ja Wisa" Wysany: Pi Maj 11, 2007 3:20 pm Temat: "Stwora" cakowicie legalna! :) |
| Dzi w nocy oddalio si wiszce nad "Stwor" od conajmniej wiosny 2005 roku widmo sono patnej rejestracji i corocznych przegldw technicznych w Polskim Zwiazku Motorowodnym(!) i Narciars ... |
| Temat: Dni Rospudy w Warszawie |
Tomek Janiszewski
Odpowiedzi: 6
Wywietle: 1015
|
Forum: Rzeka Wysany: Pon Mar 05, 2007 4:36 pm Temat: Re: Walka o Rospude trwa |
Rzecznik Praw Obywatelskich popar obroncw Rospudy.
Za pose Andrzej "Fetorowicz" gromi z sejmowej mwnicy "donosicieli na Polsk" (tzn tych ktrzy interweniowali w UE w obroni ... |
| Temat: Kana eraski |
Tomek Janiszewski
Odpowiedzi: 5
Wywietle: 1255
|
Forum: Dziaania Fundacji "Ja Wisa" Wysany: Sro Gru 27, 2006 4:14 pm Temat: Re: Kana eraski |
Niesychany jest te kontrast pomidzy dzikim, zaronitym rzs kanaem a zatoczonym, penym motorwek Zalewem po drugiej stronie mostu w Nieporcie.
Niestety ta rzsa (a take ledwo wystajce nad ... |
| Temat: Kto chce pomc Fundacji |
Tomek Janiszewski
Odpowiedzi: 18
Wywietle: 3389
|
Forum: Dziaania Fundacji "Ja Wisa" Wysany: Pi Gru 22, 2006 12:42 pm Temat: Kto chce pomc Fundacji |
Hm raz pamitam e pod prd ale to by bardzo krtki kawaek
Spokojnie dasie i pod prd, byle nie wiao z prdem, bo wtedy wzgldem wody nie wieje praktycznie nic. I to nie jak wyczynow konstrukcj ... |
| Temat: warszawskie wodowskazy wislane |
Tomek Janiszewski
Odpowiedzi: 3
Wywietle: 654
|
Forum: Media Wysany: Pi Gru 01, 2006 1:52 pm Temat: warszawskie wodowskazy wislane |
chyba jaka dla obsugi bramy??
Rzekbym raczej e wisi tam dla picu, podobie jak i dla picu jest caa ta brama. Pic towarzyszy take oddaniu jej do uytku: robole dostali prikaz aby czem prdzej ze ... |
| |