www.jawisla.pl

FAQ   Szukaj   Uytkownicy   Grupy   Rejestracja 
 Profil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   Galeria zdj   Zaloguj 

Znaleziono 5 wynikw
Forum www.jawisla.pl Strona Gwna
Autor Wiadomo
  Temat: "Stwora" cakowicie legalna! :)
Tomek Janiszewski

Odpowiedzi: 0
Wywietle: 263

Forum: Dziaania Fundacji "Ja Wisa"   Wysany: Pi Maj 11, 2007 3:20 pm   Temat: "Stwora" cakowicie legalna! :)
Dzi w nocy oddalio si wiszce nad "Stwor" od conajmniej wiosny 2005 roku widmo sono patnej rejestracji i corocznych przegldw technicznych w Polskim Zwiazku Motorowodnym(!) i Narciars ...
  Temat: Dni Rospudy w Warszawie
Tomek Janiszewski

Odpowiedzi: 6
Wywietle: 1015

Forum: Rzeka   Wysany: Pon Mar 05, 2007 4:36 pm   Temat: Re: Walka o Rospude trwa
Rzecznik Praw Obywatelskich popar obroncw Rospudy.
Za pose Andrzej "Fetorowicz" gromi z sejmowej mwnicy "donosicieli na Polsk" (tzn tych ktrzy interweniowali w UE w obroni ...
  Temat: Kana eraski
Tomek Janiszewski

Odpowiedzi: 5
Wywietle: 1255

Forum: Dziaania Fundacji "Ja Wisa"   Wysany: Sro Gru 27, 2006 4:14 pm   Temat: Re: Kana eraski
Niesychany jest te kontrast pomidzy dzikim, zaronitym rzs kanaem a zatoczonym, penym motorwek Zalewem po drugiej stronie mostu w Nieporcie.
Niestety ta rzsa (a take ledwo wystajce nad ...
  Temat: Kto chce pomc Fundacji
Tomek Janiszewski

Odpowiedzi: 18
Wywietle: 3389

Forum: Dziaania Fundacji "Ja Wisa"   Wysany: Pi Gru 22, 2006 12:42 pm   Temat: Kto chce pomc Fundacji
Hm raz pamitam e pod prd ale to by bardzo krtki kawaek
Spokojnie dasie i pod prd, byle nie wiao z prdem, bo wtedy wzgldem wody nie wieje praktycznie nic. I to nie jak wyczynow konstrukcj ...
  Temat: warszawskie wodowskazy wislane
Tomek Janiszewski

Odpowiedzi: 3
Wywietle: 654

Forum: Media   Wysany: Pi Gru 01, 2006 1:52 pm   Temat: warszawskie wodowskazy wislane
chyba jaka dla obsugi bramy??
Rzekbym raczej e wisi tam dla picu, podobie jak i dla picu jest caa ta brama. Pic towarzyszy take oddaniu jej do uytku: robole dostali prikaz aby czem prdzej ze ...

Strona 1 z 1
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do: